Okul öncesi eğitim, insan gelişimin en hızlı, en duyarlı dönemini oluşturur.

Bu dönemde alınan eğitim, çocuklarımızın yaşam biçiminin, kişiliklerinin, çevreye ve dünyaya bakış açılarının oluşmasında önemli bir rol oynar. Bu anlamda, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak okul öncesi eğitim ile başlar.

ZARAFET Anaokulunda ‘‘Her çocuk özeldir’’ yaklaşımından yola çıkılarak öğrenci merkezli bir anlayışla uluslararası standartlarda eğitim programları uygulanmaktadır.

Anaokulu çocukları; okulu ve öğrenmeyi seven, kendini ifade edebilen, temel eğitim bilgileriyle donanımlı öğrenciler olarak daha sonraki eğitim yaşamına hazırlanır.

Çocuklarımızın ZARAFET Anaokulundan alacağı eğitimle yarınlara güvenle adım atmaları arzusundayız.

Bu anlamda siz anne babalar ile uzun ve güvenli bir birliktelik kuracağımıza inanıyoruz.

Biliyoruz ki bugünün küçükleri aldıkları eğitimin izlerini yaşam boyu taşıyacaklar ve biz, onlarla – yarının aydın büyükleri ile – gurur duyacağız.