Bir arkadaşımızın evinde ya da müzede gördüğümüz eskiden kullanılan radyolar, telefonlar, mutfak eşyaları, kıyafetler vb. bizleri geçmişteki hatıralarımıza götürür. Onları görünce gülümser o anları yeniden yaşarız. Bu eşyalar geçmişimize ışık tutar. Geçmişimizi geleceğimize tanıtmak için büyük bir fırsattır.
Okulumuzda da 4. sınıflarımız Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri konularla ilgili “Geçmişte Biz” isimli bir sergi düzenlediler. Sergi açılışını yapan okul müdürü Göksoy DOĞAN kendi geçmiş hayatında kullandığı eşyalardan bahsetti. Kendisinin bu sergiyi görünce geçmiş hayatına gittiğini, heyecanlandığını belirtti. Daha sonra okul öğretmen ve öğrencileriyle sergi gezildi. Öğrencilere sergilenen ürünler hakkında bilgi verildi.
Bu sergiye kendi eşyalarını gönderen velilerimize ve serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Instagram Videosu