Okulumuz, babaların iş hayatından bir nebze de olsa uzaklaşıp hem fiziksel hem de mental olarak rahatlamalarını hedefleyen bir dizi spor müsabakası düzenledi. Masa Tenisi, Okçuluk, Ayak Tenisi Maçı ve Voleybol branşlarından oluşan bu müsabakalar, babalar arasında gönüllülük esaslı bir yarışma ortamı oluşturdu. Velilerin eğlenceli ve heyecanlı yarışlarıyla geçen bu müsabakalar, aynı zamanda babaların çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmelerine de olanak sağladı.

Bu spor müsabakalarının amacı, babaların iş hayatından uzaklaşıp stres atabilecekleri bir ortam sağlamaktı. Ayrıca, bu müsabakalar sayesinde babaların fiziksel ve mental sağlıklarını korumalarına da yardımcı olunmuş oldu. Zarafet Okulu’nun bu tür etkinlikleri, velilerin okulda daha fazla zaman geçirmelerine ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmelerine olanak sağlayarak, okul topluluğunu güçlendirmeye de yardımcı oldu.

Instagram Videosu