Okullarımız

Zarafet İlkokulu

ZARAFET Farkı

ZARAFET Okulları’nın her öğrencisi özeldir. Eğitim sürecinde her öğrencimizin kendine özgü öğrenme stiline uygun dikkatini çekecek etkinlikler ders içinde uygulanır.

Öğrenme sürecinde yaş ilerledikçe çevre şartlarına göre değişebilen öğrenme alışkanlıklarının geliştirilmesi, farklı öğrenme stillerinde öğrencinin yetkinliğinin artırılması hedeflenir.

Eğitim ve öğretim süreçlerimizde güçlü, milli ve manevi değerlerle donanmış, en az bir yabancı dili konuşabilen, akademik yönden başarılı ve 21. yüzyıl becerilerine sahip, bedeni sağlıklı ve dinç, ruhu güçlü ve enerjik, gönlü geniş ve zengin, çevresi iyi ve doğru, zihni açık ve bilge nesiller yetiştirmek hedeflenir.

Kişisel Farkındalık Özgüven

ZARAFET İlkokulu’nun eğitime bakışı bütünseldir. En az akademik eğitim kadar, öğrencilerimizin kişisel gelişimine de önem verilir. Özgüven, saygı, sevgi, merhamet, çalışkanlık gibi bireysel değerleri kazanması ve geliştirilmesi için çalışılır.

Doğayla, müzikle, sanatla, el becerileriyle tanışması, hobi sahibi olması, hayatın güzelliklerini tanıması ve hayata güzellikler katmanın hazzını yaşaması için uygun ortam sağlanır.

Tarihinden, kültüründen inancından beslenen, ülkesine, milletine, kültürüne dünyaya değer katan güçlü ve vizyoner kişiler olması amaçlanır.

ZARAFET İlkokulu’nda kökleri derin ve güçlü, dalları yükseklere uzanan yarının ulu çınarları yetiştir.