İnsan Kaynakları

ZARAFET OKULLARI' nda İstihdam

•  İşe alım sürecimiz açık pozisyonlarımızı duyurmakla başlar.

•  İlk aşamada, ilgili pozisyonlara gelen CV’ ler, duyurulmuş olan kriterlere göre ön değerlendirmeye alınır.

•  İkinci aşamada aday temel, akademik (yönetici adayları için ise ilaveten yönetici yetkinlikleri) bazlı mülakatlara davet edilir. Bu aşamada öğretmen adaylarımızdan ders sunumu istenir.

•  İşe alım sürecimizin son aşamasında adaya alacağı ücret ve yan haklar konusunda bilgilendirme yapılır, ardından maaş teklifi sunulup işe alımda istenen evrakları hazırlaması sağlanır. Adayımız “Aramıza hoş geldiniz” e-mail mesajı ile ekibe katılır.

İşe Alım Genel Kriterlerimiz

•    Eğitime insan yetiştirme heyecanı ile yaklaşması,

•    Takım çalışmasına, iş birliğine ve disiplinler arası çalışmaya açık olması,

•    Tercihen İngilizce bilmesi,

•    Din ve Ahlak Bilgisi dersleri için öğretmenlerimizin tercihen Arapça bilmesi,

•    Öğretmenlerimizin tercihen en az 3-4 yıllık tecrübe sahibi olması,

•    Alanındaki yenilik ve gelişmelere ilgi duyması ve kendini geliştirme hedefinde olması,

•    Global vizyonu, yerel ve millî bir şuurla dengelemesi,

•    Gelişime açık olması, araştırma ve sorgulamaya önem vermesi, alanında güncel çalışmaları takip etmesi,

•    Geri bildirime açık olması,

•    Düzgün iletişim becerisine sahip olması,

•    Kavramsal düşünmeyi gerçekleştirebilmesi.

ZARAFET OKULLARI’ nda Performans Yönetimi

ZARAFET Performans Gelişim sistemimizi, kurum stratejimize, insan kaynağı yönetimine ve çalışanın sürekli eğitim ve gelişimine katkı sağlayacak şekilde temel, akademik ve yönetsel olmak üzere üç ana yetkinlik üzerine inşa ettik.

ZARAFET OKULLARI' nda çalışan personellerimizin 30 Eylül itibari ile 36 ayını doldurmuş olan çocuklarını Anaokulumuza ve İlkokul-Ortaokul düzeyindeki çocuklarını da İlkokulumuza ve Ortaokulumuza  personel indirimi ile kayıt etmekteyiz.

İş Başvuru Formu için tıklayınız: https://zarafetokullari.k12.tr/is-basvuru-formu