Kayıt Kabul

Okulumuza Öğrenci Kabulü

> Aday velimiz okulumuz ile tanışmak için randevu talep formunu web sitemiz üzerinden bizlere iletir veya okulumuzu arayarak randevu talep edebilir.

> Aday öğrencilerimizin yaş dönemi ve sınıf düzeyi göz önünde bulundurularak rehberlik servisi tarafından öğrenci tanıma görüşmeleri yapılır.

> Başvuru sırasına ve kontenjana göre kayıt yapılır.

Anaokuluna

3, 4 ve 5 yaş grubu (30 Eylül itibari ile 36 ayını doldurmuş) öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

Anasınıfına  4 ve 5 yaş grubu (30 Eylül itibari ile 48 ayını doldurmuş) öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

1. sınıflara başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.

2 ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.

4. sınıflara kontenjan dahilinde “ZARAFET Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

5 ve 6.sınıflara başvuru sırası ve  “ZARAFET Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Kayıt için gerekli Belgeler:

1- Öğrencinin ve anne babasının nüfus cüzdanı fotokopileri

2- Aday öğrencinin 6 adet, anne baba ve yakınının 1' er adet vesikalık fotoğrafı

3- Okul yönetimini başvuru sırasında vermiş olduğu formların tam olarak doldurulması ve teslimi

Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:

Haftaiçi : 09.00 – 16.00 Cumartesi günleri : 09.00 – 14.30