Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim camiası, 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladığımız için çok mutluyuz.

Kıymetli öğrenciler, yeni eğitim yılında sizleri birçok yenilik bekliyor. Derslerin yanı sıra sosyal etkinlikler, atölye çalışmaları ve sportif faaliyetler de düzenlenecektir. Sizlerin katılımıyla bu etkinliklerin daha da renkli hale geleceğine inanıyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz, sizler bu yıl da özverili çalışmalarınızla öğrencilerimize rehberlik edeceksiniz. Sizlerin sayesinde öğrencilerimiz hem akademik hem de sosyal açıdan gelişeceklerdir.

Velilerimiz, sizler de çocuklarımızın eğitimi için büyük bir fedakarlık yapıyorsunuz. Bu yıl da çocuklarımızın yanında olmanızı ve onları desteklemenizi rica ediyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyoruz!.